Nu smyglanserar vi inspirationsfabriken

medo_logotyp

Vad är inspiration? Det är frågan som kommer att få Navid Modiri och mig att jobba järnet på dagarna och ligga vakna om nätterna under det kommande året. Tillsammans med dig tänker vi ta reda på svaret – eller svaren – genom att göra, tänka och fråga. Allting talar för att det kommer att bli en intressant resa, och den börjar idag med att vi smyglanserar inspirationsfabriken me&do. Den 1 januari 2011 startar vi bolaget på allvar – och på lek såklart.

me&do är en inspirationsfabrik som erbjuder nyskapande föreläsningar, workshops, koncept, metoder och verktyg som underlättar för så många som möjligt att gå från idé till görande. Eller för dig som gillar lite finare ord: me&do jobbar med kompetensutveckling och tillväxt på individ- och företagsnivå. Varje år ställer vi en fråga som utgör grunden för det årets utbud av tjänster och produkter. Och som sagt: frågan för 2011 är Vad är inspiration?

Vi har en vision
De senaste månaderna har arbetat hårt för att få allting på plats inför smyglanseringen. Bland mycket annat har vi tagit fram en vision för inspirationsfabriken. Jag skulle ljuga om jag sa att inte är väldigt stolt över den.

1. Vi älskar att se människor växa.
2. Vi har kul på jobbet.
3. Vi är en del av förändringen.
4. Vi inspirerar varandra och andra.
5. Vi jobbar med de som är bäst på det de gör.
6. Vi löser problem MED och inte ÅT människor.
7. Vi gillar våra uppdragsgivare och de gillar oss.
8. Vi tjänar pengar på det vi älskar.
9. Vi har ett stort nätverk.
10. Vi har ett starkt närverk.

Vi har en webbplats
Och adressen dit är www.meanddo.se. Vi ses där. Men först:

Vi behöver dina tankar och idéer
me&do handlar lika mycket om dig som om oss. Tillsammans med många vill vi skapa Sveriges mest inspirerande företag. Därför säger vi kom, kom till alla dina tankar, idéer och förslag. Vad är inspiration för dig? Vad inspirerar dig? Och hur inspirerar du andra?

Nu kör vi.