Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Uppdrag: intervjua Sveriges bästa reklamskribenter

copy_fem

Om en vecka, den 13 och 14 december, är jag i Stockholm för att intervjua några av Sveriges bästa copywriters: Magnus Jakobsson, Anna Qvennerstedt, Niclas Carlsson och radarparet Petrus Kukulski/Martin Marklund. Vi kommer att hålla till i caféet på Fotografiska, med panoramautsikt över den vintriga huvudstaden. Resultatet av dessa samtal kommer du att kunna ta del av i bokform under hösten 2011.

Jag har förberett en hel drös med frågor till de fem, men vill inte riskera att missa någon. Därför: vad skulle du vilja fråga Sveriges bästa copywriters? Skicka din fråga till mattias@akerberg.com. Skriv gärna ”Fråga till copywriter” i ämnesraden. Kanske är din fråga direkt riktat till en av de fem; skriv i så fall ”Fråga till [namn]”. Tack redan nu för ditt engagemang. Du som skickar in en fråga deltar givetvis i utlottningen av ett signerat exemplar av boken.

Kommentera