Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Sajten som samlar substantiv

The Noun Project

Det lär finnas över 7 000 språk i världen. Men det finns få som förenar oss. Kroppsspråket är ett av dem. Det visuella symbolspråket är ett annat. The Noun Project samlar och organiserar världens vanligaste piktogram. Vem som helst får fritt ladda ner och använda symbolerna. Och vem som helst får bidra. Jag roar mig med att gissa vad symbolerna kan betyda – och hittar på en mer eller mindre osannolik betydelse om jag inte tror mig veta.

www.thenounproject.com

Kommentera