Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Här är tolv riktigt bra skrivråd (och ett halvt på köpet)

12 1/2

Det här är i sanning ett knippe sköna skrivråd. Jag gillar sjuan bäst. Det är absolut mitt all time favoritråd. Men tvåan och nian är också super. För att inte tala om trean (grymt smart tips!). Liksom åttan. Och femman + tolvan. Men sexan är inte att förglömma – brabra! Och den där ettan är liksom etta av en anledning. Varför fyran då är fyra, och inte etta är lite oklart (den är ju minst lika bra). Att det sedan är jämnt skägg mellan tian och elvan känns självskrivet. Och avslutningen med det där halva rådet: briljant.

Tipstack till Forsman & Bodenfors på Twitter.6 svar till “Här är tolv riktigt bra skrivråd (och ett halvt på köpet)”

  1. […] 12,5 skrivråd är tydligen allt du behöver, ever. Det är himla fint tycker […]

  2. Chris Aliaga skriver:

    Skapade en enkel wallpaper av bilden i min blogg. Tack för att du delade med dig dessa sköna skrivtips. =)

  3. […] Här hittar ni 12 skrivråd från Mathias Åkerbergs blogg . […]

  4. […] är vad jag försöker göra nu. Skriva mer, snusa mindre. Som vanligt utmärkta bloggen Please copy me räddade min morgon med lite regler för att skriva. Hur betalar man tillbaka en räddning […]

  5. […] Please Copy Me Tagged with: […]

  6. Min favvo är den om att läsa – för jag tror inte man är lika bra på att skriva om man inte ser till att läsa, läsa, läsa. Och aldrig sluta läsa. :) tack för rolig lista f.ö!

Kommentera