Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Ikväll: Press Pause Play

»This is the best shot you’ve ever got« – Seth Godin

Vi lever i en kreativitetsrevolution; idag kan vemsomhelst varsomhelst producera musik, böcker, film och konst. Det är fantastiskt. Men innebär det att det vi får är bättre – eller bara mer? Om det handlar den svenskproducerade dokumentären Press Pause Play, som ADA ikväll klockan 18.00 visar på Bio Capitol i Göteborg. Filmen hade världspremiär på mediekonferensen SXSW häromveckan, och idag lär vara första gången den visas i Sverige. Biljetterna är tokslut sedan länge*.

Oavsett om du ska gå eller inte, här kommer två sneek peeks:

* Du som har biljett: se till att dyka upp. Om du redan nu vet att du inte har möjlighet att komma: mejla Rasmus Heyman på info@adasweden.se så ser han till att någon som står på kölistan får din plats istället.

***

Det händer mycket kul just nu. Imorgon torsdag åker jag till Malmö tillsammans med Fredrik Toreskog, som på Reklamdagen kommer att snacka om hur initiativ plus kreativitet blir lika med resultat. Dessutom får vi lyssna till Anna Qvennerstedt, Martin Cedergren, Petter Ödeen, Johan van der Schoot och Lars Falk. På kvällen blir det Guldäggets nomineringsvernissage på Restaurang Glasklart. Och om tre veckor: Guldäggsgalan i Stockholm. Det blir bra det här.

Kommentera