Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Jag gillar vattenkrig.

Jag gillar vattenkrig jättemycket, därför när det är sommar och varmt då vill man ha något som är kallt. Varje sommar går jag och mina vänner ut och slänger vatten på varandra. Jag tycker om när jag är blöt, det är jätteroligt för mig. När jag har kyrka på söndagar och lördagar då brukar vi leka vattenkrig och vuxna också. Jag gillar också regn när det är sommar. När man blir blöt är det jätteskönt, det är nästan som vattenkrig. Jag fyller år på sommaren och det är bästa för mig, jag fyller år i maj och då börjar sommaren på riktigt, jag kan berätta att när jag gör fest då är det vattenkrig och hela jag blir blöt som om jag hoppat i vatten. Varje år i Hovsjö eller Södertälje är det vattenkrig och de får man inte missa.

Hälsningar från Lizan, 14 årKommentarer inaktiverade.