Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Nu släpps platserna till Femma hos Please copy me

Femma hos Please copy me

Please copy me fyller 5 år. Det tänker jag fira genom att bjuda hem dig som läser bloggen till min lägenhet i Göteborg. Det blir mingel med lite vin och bakverk från Annas Cupcakes. Det blir vardagsrumsföreläsning med bakom-kulisserna-historier från bloggen. Och Fredrik Toreskog har lovat att spela ett par låtar. Dessutom du får träffa några av de fantastiska människor som har figurerat på bloggen genom åren. Det blir säkert en del annat också. Framförallt blir det en kul stund att minnas.

Tisdagen den 23 augusti klockan 18.00-21.00
Hemma hos Please copy me, Göteborg

Anmäl dig nu genom att fylla i namn och e-postadress i formuläret nedan. Observera att anmälan är bindande.
Antalet platser är begränsat. Därför får du som lyckas få en plats ett bekräftelsemejl. När det är fullt är det fullt, och att vara plats är enda sättet att uppleva denna bloggiska begivenhet.

Varmt välkommen den 23 augusti! / Mattias

Uppdaterat 10 juli: Alla 50 platserna till Femma hos-kvällen är nu paxade. Tack för det stora intresset!Ett svar till “Nu släpps platserna till Femma hos Please copy me”

  1. Patrik Karlsson skriver:

    Såg det här alldeles försent men kommer gärna om det finns plats!

Kommentera