Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Människor // En introduktion

Moi

Människor fascinerar mig. Och under de senaste fem åren har jag mött många fantastiska. I samband med att jag träffade Alexander Stutterheim för några veckor skrev jag:

Jag önskar att jag hade tid att berätta för dig om varenda en av de där människorna, tid att förmedla vad vi pratat om och tid att förklara varje känsla där och då. Jag hade velat ha en liten kamera, och visat hur de ser ut (det ska jag bannemej börja med). För alla dessa möten är magiska och minnesvärda.

Nu gör jag slag i saken. Under vinjetten Människor kommer jag framöver och med ojämna mellanrum att berätta om människor jag möter. Det kommer inte vara så märkvärdigt, ingen lång intervju, inte alls. Bara ett snapshot och några ord.

Först ut: Beata Jungselius. Snart.


Den där bilden i Victoriapassagen är tagen av Frida Klingberg. Det måste ha varit på hösten 2006, ungefär samtidigt som jag började skriva den här bloggen.

Ett svar till “Människor // En introduktion”

  1. Mats Janson skriver:

    Kul idé. Ser fram emot.

Kommentera