Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Här är 5 965 bilder till från Femma hos Please copy me

Christer Hedberg, som fotograferade Femma hos Please copy me, tog sitt uppdrag på fullaste allvar. Förutom att knäppa ett knippe fantastiska bilder fick han dagen innan festen en idé som han ville testa. ”Det blir så här ungefär”. Och så här precis blev det. Kameran är uppställd i hallen, som leder in till köket och vardagsrummet (där det var ordentligt trångt, varmt och härligt under hela kvällen). Kolla:

Musiken i filmen är Baby Blue med Fredrik Toreskog.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *