Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

IHM i Malmö ordnar Sälj det med ord!-föreläsning för alla

IHM

Det har hänt fler än två gånger att folk har frågat mig om när det blir en föreläsning i södra Sverige. ”Så snart någon ber mig”, har jag svarat. Och nu händer det. Onsdagen den 26 oktober klockan 17.15-19.15 blir det mingel och föreläsning om boken Sälj det med ord! – konsten att skriva reklam. Det är IHM Business School i Malmö som ordnar kvällen, och de bjuder alla deltagare på mat och dryck – och föreläsning. Adressen är Västergatan 33. Det enda du behöver göra är att anmäla dig. Och det gör du här.

Arrangör: IHM Business School Malmö

IHM

Andra städer där jag föreläser i höst: Stockholm, Göteborg, Jönköping och Linköping. Mejla mattias@akerberg.com om du är intresserad av att boka en föreläsning.

Ett svar till “IHM i Malmö ordnar Sälj det med ord!-föreläsning för alla”

  1. ingrita skriver:

    men det var ju himla trist att det kolliderar med ett annat mingel i stan! :-(

Kommentera