Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

"Stay hungry. Stay foolish."

Steve Jobs

Steve Jobs har avlidit efter flera års kamp mot cancern. Han blev 56 år. Han förändrade världen med sina produkter, och påverkade människor med sitt ledarskap. Han var en sann visionär, revolutionär och inspiratör. Himlen har idag – som någon uttryckte det – fått ”a major upgrade”. Här är hyllning i form av hans egna ord från avslutningstalet på Stanford University 2008:

2 svar till “"Stay hungry. Stay foolish."”

  1. […] Ex | AB | SvD | IDG | DN | TKJ | KB | DN 2 | PCM | Apple CEO Tim Cook sent the following email to all Apple employees […]

  2. […] ”Stay hungry. Stay foolish” | Mattias Åkerberg (Please Copy Me) […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *