Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Slarva inte med orden

Ett ord en människa fäster sig vid
Kan verka i oberäknelig tid

Det kan framkalla glädje livet ut
Det kan orsaka obehag till livets slut

Ja, det påverkar livet på jorden
Så slarva inte med orden!

Ord av Alf Henriksson

Laddade pistoler

Ikväll klockan 17.30 är det Laddade pistoler – ett snack om ordets makt på Rubinen i Göteborg. Jag leder snacket med Malin Lernfelt, ledarskribent Göteborgs-Posten; Maria Melkersson, copywriter I Copy; Aaron Israelson, chefredaktör Faktum; och Magnus Sjöbäck, pr-konsult Perspective. Det är redan fullsatt (120 personer), men du som anmäler dig till info@adasweden.se står på väntelistan (och får alltså besked om/när det kommer ett avhopp).

På plats finns det möjlighet att köpa boken Sälj det med ord! och schyssta affischer av Mattias Lundin. Det går att betala med såväl kort som kontanter. Vi ses!

Kommentera