Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Svar på en av livets stora frågor

Det finns en bok som heter Vad gör en art director? Den innehåller 29 intervjuer med just art directors. Jag läste den för ett par år sedan, men blev inte särskilt mycket klokare över svaret. Därför sätter jag nu allt hopp till den här filmen:

Tipstack till Katarina Gröndahl (tack för kaffet och Cortinatårtan).Ett svar till “Svar på en av livets stora frågor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *