Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Här är vinnaren i WeSkins-utlottningen (och en bonus)

WeSkins

WeSkins gör personliga skins som skyddar dina bärbara teknikprylar mot repor. Tillsammans med Please copy me har de anordnat en utlottning. Och intresset har varit stort; ni är många som har tävlat och hoppats. Nu är tävlingen avgjord.

Grattis till Olle Edin, som vinner ett personligt skin (värde 149 kronor).

Men! Du som tävlat, men heter något annat än Olle Edin, behöver inte deppa. WeSkins har bestämt sig för att ge dig 20 % rabatt när du köper ett skin i deras webbshop. Rabattkoden finns snart i din mejlbox – som tack för att du tävlade tappert. Håll utkik efter fler utlottningar här på bloggen.

Kommentera