Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Here's to the crazy ones

crazyones-poster

Tipstack till Sarah Larsson Bernhardt.Ett svar till “Here's to the crazy ones”

  1. L skriver:

     

    Ville bara säga tack. För att du öppnade fönstret i mitt igenimmade glasrum. Utsikten var skymd här borta på andra sidan om ingenting. 

    Jag har så många idéer, tankar och funderingar att jag ibland önskar att jag kunde vara någon vis mans musa. För hur sorterar man och hur vågar man?  

    Föreläsningar får vanligtvis mitt huvud att stå blickstilla. Du fick det att snurra. Tack 

Kommentera