Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Inspiration // Banksy

Banksy

Banksy är vår tids största konstnär. Hans konstverk är smarta, befriande olagliga – och har dessutom ett underliggande budskap. Det han skapar är mil intressantare än det mesta som hänger på gallerier och museer. Om du som vill se mer borde du kolla in dokumentären Exit Through the Gift Shop (se början på filmen här).

Banksy
Banksy
Banksy
Banksy
Banksy
Banksy
Banksy
Banksy

Kommentera