Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Inspiration // Jeff Harris

Jeff Harris

Jeff Harris bor i Toronto, där han jobbar som fotograf. Han har tagit ett fotografi på sig själv varje dag sedan 1999. Ibland har han lämnat kameran till någon annan. Hans galleri börjar nu närma sig 5 000 bilder. I motsats till andra självporträttare (som Noah Kalina till exempel) är Harris’ fotografier både nyskapande och dokumentära. Här är hans fascinerande berättelse:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *