Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Inspiration // Yayoi Kusama

YK_1

Yayoi Kusama (född 1929) är japansk konstnär och skulptör. Hon älskar att skapa prickar i sina verk. Och de verk hon skapar, de är fantastiska. Hennes Gleaming Lights of the Souls (bilden nedan) ingår i den permanenta utställningen på Louisiana. Och nyligen skapade Yayoi, tillsammans med tusentals barn, ett rum pepprat med färgglada klisterprickarGallery of Modern Art i Brisbane.

YK_3
YK_2
YK_4
YK_5

Inspirationstack till Zorica Radovic.

***

Bonus. Det är lätt att gå låta livet gå på repeat, att lyssna på samma låtar, se samma filmer, vandra samma gator runt runt hela hela tiden. Jag försöker utmana mig själv att hela tiden hitta det som är nytt (åtminstone för mig). Här är fyra vackra låtar som jag har upptäckt de senaste dagarna:

Maja Alderin – Darling
Niki & The Dove – DJ, Ease My Mind
RebekkaMaria – Oh Solitude
Amanda Mair – House

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *