Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Lär andra. Lek på jobbet. Inspirera dig själv.

Bloggen Creative Something har samlat nio smarta tips för hur du får ut mer kreativitet ur kroppen. Och de är inga revolutionerande nyheter; vi har hört dem förut. Ändå fortsätter vi att göra ungefär som vi alltid har gjort – och förväntar oss ändå att skapa någonting kreativt. Läs råden – ett i taget – och tänk ordentligt på vad det innebär. Bestäm dig sedan för att verkligen börja leva efter ett av råden.

rules-of-creators-life

Vill du ha fler? Här är ytterligare 20 kreativitetstips.Ett svar till “Lär andra. Lek på jobbet. Inspirera dig själv.”

  1. Lisa skriver:

    Så himla fint, och väldigt klokt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *