Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Rory Sutherland till Sverige i februari

Rory

Rory Sutherland är en av reklamvärldens skarpaste hjärnor. Han har arbetat inom Ogilvy Group UK sedan 1985, började som juniorcopywriter, och är idag Vice Chairman. Han har gjort bejublade föreläsningar på TED.com, och rankas av The Guardian som en av medievärldens mest inflytelserika. I februari föreläser han på DR-Akademien, som Posten anordnar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hans timslånga frukostföreläsning – som han introducerar på två minuter här – är öppen för alla och kostar noll (anmälan krävs dock, och den är bindande). Kom – det lär bli både lärorikt och roligt.

7/2 Malmö – St Gertruds, Östergatan 9B
8/2 Göteborg – Lisebergsteatern
9/2 Stockholm – Södra Teatern, Mosebacke Torg 1–3

Läs mer och anmäl dig här.

Tipstack till Per Torberger.

***

Här kan du se Rory Sutherland snacka reklam på TED.com:

Ett svar till “Rory Sutherland till Sverige i februari”

  1. Henrik skriver:

    Tack för tipset! Kommer bli super!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *