Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Slumpa fram ditt löfte för året

Jag lovar ingenting / det är det enda jag kan hålla.
– Lars Winnerbäck, Om tiden vill ifatt

Nyårslöftet

Ryktet om att 2011 är slut, och att det numera är år 2012 – det stämmer. Och nyårslöftet, det har du också missat? Lugn och fin: BBDO Denmark gör det lite enklare för dig med sin löftesgenerator. Lätt beroendeframkallande dock.

www.whatthefuckismynewyearresolution.com

Ett svar till “Slumpa fram ditt löfte för året”

  1. Anne-Lie skriver:

    Har nu hittat flera fina nyårslöften med hjälp av slumpgeneratorn!

Kommentera