Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Tävla och vinn ett personligt skin från WeSkins

WeSkins
Det är lätt hänt att få en repa på mobilen, paddan eller din bärbara dator. Därför är det viktigt att använda skydd. Det har svenska WeSkins förstått, och har låtit lokala konstnärer, illustratörer och serietecknare designa en hel kollektion med skins. Du kan välja bland dem – eller själv designa ditt personliga skydd.

Nu lottar WeSkins och Please copy me ut ett sådant vackert skin (värde 149 kronor). Du deltar i utlottningen genom att fylla i ditt namn och din e-postadress i formuläret nedan. Tävlingen pågår till och med den 20 januari. Lycka till!

[contact-form 4 ”weskins”]

Kommentera