Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Paus på bloggen – men massor att läsa:

Paris

Nu trycker jag paus-knappen för den här bloggen, och åker tillsammans med min Evelina till Paris för att ta reda på exakt när våren kommer dit. Det lär bli riktigt härliga månader.

Jag har skrivit den här bloggen i över 2 000 dagar nu. Det har varit en makalös resa. Sedan det där första inlägget har det blivit ytterligare nästan 1 300 inlägg om reklam, kreativitet, inspiration och skrivande. Bland dem finns intervjuer med Niclas Carlsson, Filip Nilsson, Lasse Collin, Björn Schumacher, Göran Åkestam, Magnus Jakobsson och Anna Qvennerstedt. Där finns skrivråd, boktips, se-tips (1, 2, 3) – och ett tågmöte som förändrade mig.

Utforska gärna bloggen genom att använda sök-rutan, etikettmolnet och arkiv-listan här till höger.

Á plus tard,
Mattias4 svar till “Paus på bloggen – men massor att läsa:”

 1. Jesper skriver:

  bon voyage!

 2. Jetmira skriver:

  Ha det super! Du förtjänar en paus 😉

 3. Mattias skriver:

  Ha det riktigt bra i Paris. Och välkommen hem, redo för 21 kilometer den 12 maj!

 4. Madelinne skriver:

  hoppas ni får det underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *