Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

En liten annons för din annons

Hej.

Om du jobbar på en byrå som söker copywriter*: sluta söka – och annonsera på Please copy me istället. Då når du många som vill jobba som copywriter, folk som är sugna på att byta chef – eller alla som känner någon som vore perfekt för just det där jobbet.

Just nu finns ett schysst erbjudande för dig som väljer att annonsera innan den 15 juni. Skicka ett mejl till mattias@akerberg.com om du är nyfiken.

* Det går utmärkt att annonsera efter en creative director, art director, formgivare, ad-assistent, projektledare eller produktionsledare också. Tre av fyra som läser den här bloggen har andra roller än copywriter.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *