Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Inspiration // Moonrise Kingdom

Jag passade på att fylla 30, och firade med att ta helledigt. Tillsammans min Evelina blev det jordens skönaste dag med frukost på sängen, kaffe på stan, shopping på NK och långlunch på Clarion Hotel Post. På kvällen: räkfrossa, vin – och bio. Som jag har längtar efter att se en r-i-k-t-i-g-t bra film. Om som Moonrise Kingdom var den filmen! Den är komisk, vacker och inåt-helvete snygg. Att se den är ett måste för alla som har starka känslor för form, berättande och livet självt. Wes Anderson har skapat ett litet mästerverk. Färgerna, kompositionerna, kärleken, replikerna, karaktärerna – den här filmen har allt en film ska ha. Sa jag att du borde se den? Inte? Se den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *