Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Ta en kopp kaffe om du vill plugga reklam i Göteborg

I Göteborg finns en av landets bästa skolor för dig som vill bli copywriter eller art director. Skolan heter Yrkeshögskolan Göteborg (tidigare KY-Akademien), och varje år slåss över 200 talang- och hoppfulla om de 30 platserna på utbildningen Reklam & Marknadsföring.

Nu på måndag, den 1 september, släpps antagningsproverna. Om du är nyfiken på utbildningen gör du klokt i att gå till da Matteo i Victoriapassagen (Södra Larmgatan 14); klockan 8-11 måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag nästa vecka (3-7 september, alltså) kommer skolans reklamstudenter att finnas där för att svara på frågor (de finns också på Facebook – heter Reklamarna – och på Twitter med namnet @reklamarna).

Kommentera