”Sommar” med Fredrik Backman – låt varenda tonåring få höra

Fredrik Backman – Sommar 2017

Jag lyssnar på Fredrik Backmans sommarprat med ett fånigt leende över hela ansiktet. Det här är så bra, så bra. Det är träffsäkert roligt – och sällsynt inspirerande. Och istället för att prata till de redan frälsta väljer Fredrik Backman klokt att viga hela sitt program åt att ge tips till unga människor som vill skriva själva. Jag önskar att mina svensklärare på högstadiet eller gymnasiet hade spelat den här författarskolan högt för hela klassen (det hade varit den bästa lektionen under skoltiden). Jag önskar att alla som är svensklärare nu tar den chansen med sina klasser. Bara gör det! Låt varenda tonåring få höra.

Lyssna på Sommar med Fredrik Backman (eller spela upp det för din klass)

Bonus: Jan Gradvall intervjuar Fredrik Backman – ”En man som heter Fredrik”Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *