Reklam eller vin? Eller bådadera?

Mattias är författare till två böcker: Sälj det med ord – konsten att skriva reklam, samt till Ett hum om vin (del 1), som utkommer i april 2015. Här kan du läsa mer om – och köpa – böckerna.

Sälj det med ord! sammanfattar hela tänkandet bakom reklamens retorik – från att utforska och få grepp om ämnet till att komma på en bärande idé och sedan formulera sig på ett sätt som övertygar och tar skruv. Den avslöjar hur Sveriges bästa copywriters hittar sina bästa idéer, hanterar prestationsångest och skapar reklam som gör skillnad. Jag vill provläsa boken ›  Jag vill läsa mer om innehållet › Jag vill veta vad andra tycker om boken ›

Ja, jag vill köpa boken "Sälj det med ord".

Boken kostar 200 kronor (frakt tillkommer med 45 kronor). Med boken får du en faktura. Beställningar är endast möjliga inom Sverige. Bor du utanför Sverige? Då rekommenderar vi att du köper boken hos Bokus. Vi reserverar oss för slutförsäljning, och meddelar dig via e-post om vi INTE kan leverera boken.
  • Genom att trycka på Skicka godkänner du köpet. Med din beställning får du en faktura, som du har 14 dagar på dig att betala. Tack!