Please copy me

Mattias Åkerberg är frilansande copywriter, författare och föreläsare. Evelina Åkerberg är frilansande kommunikatör och projektledare inom digitala kanaler.

Please copy me är en mycket liten reklambyrå och ett förlag som erbjuder idéer, texter, böcker och föreläsningar. Du kan anlita Mattias Åkerberg som copywriter, konceptstark kreatör, redaktionell innehållskapare eller föreläsare. Och du kan anlita Evelina Åkerberg som frilansande kommunikatör, projektledare eller strateg inom sociala medier.

Minimidebitering för nya samarbeten är 8 timmar.

Mattias Åkerberg – copywriter

mattias@pleasecopyme.se
0708 73 77 75
Mattias Åkerberg på LinkedIn

Mattias Åkerberg är frilansande copywriter, författare och föreläsare. Mattias har över tio års erfarenhet av att tänka ut kreativa idéer, starka koncept och skriva reklamtexter som får folk att agera. Mattias ger också föreläsningar om skrivande, reklam och kreativitet. Han är dessutom författare till boken Sälj det med ord – konsten att skriva reklam. På detta sätt presenterar Mattias sig:

Jag älskar bra reklam, effektiv kommunikation och välskrivna texter. Men jag tröttnade på byråvärlden med dess många okunniga kunder, ängsliga kreatörer och vända-kappan-efter-vinden-folk. Istället startade jag 2010 min egna reklambyrå, som erbjuder ord, idéer och föreläsningar till den som förstår att uppskatta kreativa sätt att kommunicera.

Jag vill läsa Mattias’ blogg om skrivande, försäljning och kreativitet

Evelina Åkerberg – frilansande kommunikatör och projektledare

Please copy me – Evelina Åkerberg

evelina@rullavagn.nu
0768 72 59 25
Evelina Åkerberg på LinkedIn

Evelina Åkerberg är frilansande kommunikatör, content manager och projektledare inom digitala kanaler. Du kan anlita henne för längre och kortare uppdrag inom kommunikation.

Exempel på tänkbara uppdrag är:

  • Strategi för digitala kanaler eller sociala medier
  • Framtagning av content-plan och produktion av content
  • Projektledning inom kommunikation och digitala kanaler
  • Upphandling och lansering/uppdatering av webbplats eller intranät
  • Operativt arbete som kommunikatör, webbredaktör eller content manager

Evelina Åkerberg har jobbat som kommunikatör i fastighetsbranschen i över tio år. Hon är också en av grundarna till Rulla vagn – en digital ihopkopplande tjänst för föräldralediga. Evelina har en operativ och strategisk bredd som är sällsynt. Evelina har ett självklart digitalt tänk, och hanterar övergripande produktion, budget, analys och strategi för sociala kanaler. Hon har förmågan att driva arbetet med att planera, producera och följa upp projekt på ett strukturerat sätt, och kan därför bli en ovärderlig resurs för ditt företag.

Jag vill veta mer om vad Evelina kan hjälpa till med (och ta del av hennes cv som pdf) ›

Jag vill hitta Evelina Åkerberg på LinkedIn

Jag vill anlita Mattias eller Evelina

Kul! Fyll i formuläret, så svarar vi dig inom kort. Minimidebitering för nya samarbeten är 8 timmar.
  • Beskriv gärna uppdraget.