Utbilda dig i UX-writing på svenska

Mattias Åkerberg leder Sveriges digitala utbildningsprogram i UX-writing. Vill du också gå?

Sök till ”UX-writing på svenska” – ansökan för hösten öppnar den 5 maj 2020

Vill du bemästra konsten att skriva UX-writing på svenska? Sök då till det digitala utbildningsprogrammet “UX-writing på svenska”, som öppnar ansökan till höstens program den 5 maj 2020.

Mattias Åkerberg, UX-writer och copywriter på Please copy me, leder programmet. De senaste 10 åren har Mattias lärt över 25 000 människor att skriva för webbar och appar genom sina föreläsningar, onlinekurser, poddar och boken Sälj det med ord.

🤷‍♂️Vad säger och tycker folk som har gått “UX-writing på svenska”?

 

Nya kunskaper, eget projekt och massa feedback

Under 6 veckor blir du en del av en mindre grupp som ses för lektioner, jobb och feedback i ett digitalt klassrum. Allt sker där och då – ingenting är förinspelat eller sådant som du bara läser i text.

Tillsammans tar vi ett jättegrepp om att skriva för appar och webbar. Du kommer att jobba med den app eller webb som du arbetar med varje dag, och få under programmet individuell feedback från Mattias Åkerberg.

Lär dig mikrocopy, research och voice-and-tone

Du kommer att jobba dig svettig med många av de delar som är mikrocopy, däribland call-to-action-knappar, formulärtexter, instruktionstexter. checkout-flöden och alla former av meddelanden. Vi lägger grunden genom att göra smart ord-research och skapa en voice-and-tone-manual för ditt projekt.

När öppnar ansökan?

Ansökan till höstens program öppnar den 5 maj 2020.

 

🙋‍♀️Jag vill veta mer om utbildningsprogrammet ”UX-writing på svenska”

🤷‍♂️Vad säger och tycker folk som har gått “UX-writing på svenska”?