Därför skriver jag här

Jag skriver här för att lära mig mer om att skriva. Jag tror att det är ett bra sätt att bli bättre (kanske är det det enda sättet?). Under hösten kommer jag att ha praktik i tre månader på en reklambyrå i Göteborg. Jag kommer att praktisera som copy, och kommer därför före, under och efter denna period att blogga om att skriva reklam. Här samlar jag råd och citat och strålande exempel och boktips i en rätt salig röra. Ett slags utlopp för behovet att samla det jag samlar. Därför är min viktigaste läsare jag själv (jo, det är klyschigt), men jag vill naturligtvis att du med andra infallsvinklar och kunskaper ska bidra med kommentarer och synpunkter. Ta gärna del av det jag skriver. Det är därför bloggen heter Please copy me; gör mig bättre på copy! Sno! Kopiera! Snälla!

Mer…
Jag som skriver på Please copy me heter Mattias Åkerberg. Jag är 24 år och bor i Göteborg där jag läser KY-utbildningen Reklam och marknadsföring på Lindholmen. Just nu läser jag Volvo Lastvagnar av Erlend Loe och lyssnar på Loney, Dear och Josh Ritter. Jag svarar om du skriver till mattias@akerberg.com.