Slut, bra, tack och återkomst

Det mesta här i livet har ett slut. En fotbollsmatch har det, liksom en praktikperiod. När Sverige med nöd och näppe lyckas klarar 1-1 mot Argentina kommer slutet som en lättnad. Annat är det när tre månader på reklambyrån nu är över och förbi. Då känns det genomtrist. Men jag klagar inte. Jag kan se tillbaka på en höst med nya insikter och utvecklande utmaningar. Precis allting har gått över mina förväntningar. Nu återstår en termin i skolbänken. En termin innan sista praktikperioden. Ett år kvar till examen. Det ser lovande ut. En copywriter på byrån sa sista dagen: "Se nu till att bli riktigt bra, och kom tillbaka hit och slå oss på fingrarna". Det tänker jag satsa på i vår: att bli riktigt bra. Och att komma tillbaka.

När jag stod och diskade slog det mig att Please copy me fyller fyra månader. Idag faktiskt. Men det är ingenting jag kommer att fira. Däremot vill jag lyfta fram alla er som är mina besökare, som läser och kommenterar och hör av er på mejlen. Fredrik, Petter, Evelina, Jimi, Maria, Louise, André, Ida, Mattias, Andreas, Olof, Tomas, Peter, Harri, Therese och alla ni andra som med intresse läser: Ni är fantastiska! Jag hoppas att ni får mycket tillbaka och fortsätter att hänga i.

Nu tar jag julledigt ett tag, och fyller dagarna med tv-tittande, spelspelande, bokläsande (har precis inhandlat Kalla det vad fan du vill och Välfärdsåren) och funderande. Jag återkommer i början av 2007. Då tänker jag fråga Filip Nilsson vad som är hemligheten bakom framgångarna för Forsman & Bodenfors. Och jobba på att bli riktigt bra. God jul.