Reklambranschen är syndig

image94

Dödssyndig till och med. Det tar vi itu med torsdagen den 12 april. Då ordnar Reklam & marknadsföring-klassen på KY-Akademien en kväll om Reklamens sju dödssynder. På Brew House i Göteborg samlas branschfolk för att beblanda sig, prata synd och beskåda en kortare föreställning (vi står på scen). Den senaste tiden har reklambyråer och marknadsavdelningar i Göteborg bjudits in med remisser och pillerburkar. Byråerna i huvudstaden har fått en enklare – men tyknare – inbjudan till evenemanget.

Inför kvällen har vi sammanställt våra arbetsprover i en patientjournal. Den kommer lämnas ut till alla dödssyndiga under kvällen, men finns redan nu att kika i på www.7synder.se. Väl där kan du också anmäla att du kommer och deltar i den lättsamma gruppterapin. Och till dig som arbetar på byrå: betrakta kvällen som ett guldläge, där du har chans att hitta duktiga medarbetare. Till att börja med har vi praktik i fyra månader under hösten. Bara så du vet. Nämnde jag förresten att adressen är www.7synder.se?

Uppdatering: Med mindre än en vecka kvar kan vi räkna till 250 anmälningar från reklambyråer, eventbyråer och marknadsavdelningar i Göteborg. Bland de anmälda finns Hundra, Stendahls, Forsman & Bodenfors, Jerlov och Valentin&Byhr.

***

Läs mer
Bold: Reklambranschen är sjuk. Och vi är på väg att bli som den.
ADA: Reklamens sju dödssynderKommentarer inaktiverade.