Vem vill vinna 55 idéer som lockar människor?

image145

Jack Hansen, copywriter och författare, ger inom kort ut boken om hur du med små medel och finurlighet kan blåsa liv i din webbplats eller blogg. Han har tidigare skrivit Konsten att skriva så dina kunder vill köpa och 100 sidor om webbtexter som får kunderna att köpa. Den nya boken heter 55 idéer för att snabbt öka trafiken till din sajt. Och du kan vinna den!

Ett exklusivt exemplar av boken (värde 352 kronor) skickas till den som bäst svarar på frågan: Vilken idé på internet tycker du är allra bäst sedan webben slog igenom 1995? (Använd en mening till att motivera ditt val).

Skicka ditt svar till mattias@akerberg.com innan fredag (1 juni). Skriv "55 idéer" i ämnesraden. På lördag kan du läsa vem jag utsett till vinnare.

Din andra chans
Du som inte vinner kan förhandsboka boken hos Redaktionen.se. Priset är 296 kronor (exklusive moms och frakt).