Det som gärna fick hända

Jag har fått jobb som copywriter på Valentin & Byhr i Göteborg. Det känns lika strålande som vädret utanför. Jag praktiserade på byrån i tre månader under hösten 2006, och har under våren anlitats som frilansande copywriter för en rad kunder. Byrån har närmare 60 anställda och arbetar med kunder som Saab, Willys, Snickers, Santa Maria och Melka. I kundundersökningen Årets byrå 2006 hamnade Valentin på fjärde plats bland reklambyråerna. Jag börjar arbeta där redan i mitten av sommaren, och kommer att skriva för både konsument- och b2b-kunder.

Men lugn, jag kommer att göra allt för att fortsätta att hålla fanan högt och lovar leverera en högintressant blogg om det viktigaste i livet: reklamtexter som får hjärtat att bulta.21 svar till “Det som gärna fick hända”

 1. Emil skriver:

  Kort och koncist: Grattis!

 2. John skriver:

  Megastort Grattis!

 3. Fredrik R skriver:

  Jättestort grattis! Kan inte påstå att jag är förvånad. 🙂

 4. Nick skriver:

  Ett mycket stort Grattis!

 5. Fredo skriver:

  Trevlig blogg du har. Och du verkar vara en trevlig själ. Därför, men inte bara därför, gratulerar jag dig till jobbet. Det är du säkert värd. Se bara till att göra bra reklam nu.
  / En AD som ska bli copy.

 6. Jag är inte förvånad. Det märks att du brinner för det skrivna ordet och i samma stund som jag tänker copy så tänker jag på din blogg. Du har vårdat ditt personliga varumärke på ett strålande sätt (medvetet eller omedvetet).
  Lycka till på nya jobbet!
  / Håkan

 7. Toby skriver:

  Fantastiskt! Gratulerar Mattias, inte särskilt konstigt dock. Jag är mycket glad och stolt för din skull. Ut i världen och förändra nu.

 8. petter skriver:

  ett jättegrattis mattias! efter att ha följt den här bloggen sen starten är jag inte direkt förvånad över den trevliga nyheten. återigen: grattis!

 9. Schysst. Gratulerar.

 10. Mattias skriver:

  Tack alla för grattis och utebliven förvåning. Jag fortsätter brinna, försöker vara en trevlig själ och lovar att förändra. Kul att ni är med på tåget.

 11. Hasse Carlsson skriver:

  Stort Grattis.
  Följt din blogg ett bra tag, känns inspirerande.
  Fortsätt att leva nära dina talanger.

 12. Niclas skriver:

  Grattis! Läser din blogg med stort intresse! Är övertygad att jag kommer läsa om dig i andra forum än detta framöver.

 13. lord Fredruk skriver:

  Bra jobbat. You go, boy.

 14. N|. skriver:

  Grattis för fasen!

 15. Nina (i ettan) skriver:

  Grattis mannen!

 16. Magnus Ivansson skriver:

  Grattis!

 17. xtian skriver:

  Hela Redaktionen står upp och applåderar. Stort grattis.

 18. Fia skriver:

  Tackar först och ställer mig sedan i hyllningskören här. Grattis vännen! 🙂

 19. Jack Hansen skriver:

  Se där. Det var inte så svårt, va? Den som vill, önskar och drömmer, den kan och får. Det är en naturlag.
  Så, grattis Mattias, säger även jag!
  PS.
  Håll lite e-kontakt med mig. Jag behöver sanningar från världen utanför mitt isolerade fönster.

 20. André skriver:

  Grattis Mattias. Det var bara en tidsfråga. Det är dig väl unnt.

 21. Mattias skriver:

  Man tackar och bockar.