Idag fyller jag 1 år. Det kan du och din kompis vinna på.

image199
Boken som fick mig ordentligt intresserad av reklamtexter. Nu kan du och din kompis enkelt vinna varsitt exemplar.

Bloggen Please copy me föddes ur mitt behov att "samla det jag samlar" om konsten att skriva reklamtexter. Det var precis ett år sedan nu, och då hade jag precis fått praktikplats. Nu har jag skrivit över 170 inlägg och fått jobb som copywriter. Och jag fortsätter framåt; det finns mycket kvar att lära. Jag har knappt lärt mig att gå.

Tävlingen
För att fira min första födelsedag har jag ordnat en tävling. Den är enkel och den handlar om dig som läser (du är ju trots allt den viktigaste ingrediensen i kaksmeten). Tävlingen fungerar såhär: du skickar ett mejl till en kompis, som du tror skulle vara intresserad – men trots det – har missat att besöka Please copy me. Det kan vara din kollega, din språkpolisiära mamma eller någon annan som behöver en kraftig injektion av reklamtexter. Skriv vad du vill i mejlet, och bifoga adressen till Please copy me (www.pleasecopyme.blogg.se).

Tipsad?

Sedan är allt upp till din tipsade vän. Han eller hon går in på bloggen, och läser det här. För att ni båda ska delta i tävlingen krävs att hon eller han skickar ett mejl till mig på adressen mattias@akerberg.com. Skriv GRATTIS i ämnesraden, och ange för- och efternamn samt mejladresser till den som tipsat och dig själv.

Vinsten
Tävlingen pågår fram till 12.00 på lördag (25 augusti). Då drar jag – slumpvis såklart – ett namn ur högen. Vinnare blir både den som tipsat och den som blivit tipsad. Priset är varsitt exemplar av Jack Hansens ypperliga Konsten att skriva så dina kunder vill köpa (totalt värde 706 kronor). Det är en extremt handgriplig bok som lär dig att vassa rubriker, magiska webbtexter och dessutom avslöjar hemligheten bakom bra reklam.

 Lycka till!

Vi som är med i tävlingen (hittills)
– Fredrik Rosvall har tipsat Maja Arvidsson
– Karin Ericson har tipsat Stefan Andersson
– Carl-Henrik Monrad-Aas har tipsat Henrik Möller
– Carl-Henrik Monrad-Aas har tipsat Joseph Engman
– Carl-Henrik Monrad-Aas har tipsat Andreas Warberg
– Daniel Ståhl har tipsat Fredrik Lindeborg

Vinnarna
Daniel Ståhl och Fredrik Lindeborg vann tävlingen.
Please copy me gratulerar.