Noll ordning på dagarna

image191
På tisdag sparkar vi igång Göteborgs kulturkalas. Det blir sex dagar med mat och dryck, teater och dans, och musik för alla smaker på festplatser runtom i stan. Hela kalasprogrammet finns på goteborg.com/kulturkalaset, eller i din mobil på mobil.goteborg.com. Varje kulturkalasdag hittar du dagsprogrammet i GP. Välkommen på kalas!

Imorgon börjar Göteborgs kulturkalas – en sex dagar lång stadsfestival med musik och dans, och mat och dryck, och teater och film. Och en del annat såklart. Under slutet av sommaren har jag varit copywriter* i arbetsgruppen på Valentin & Byhr, som marknadsfört evenemanget. Under helgen startade nedräkningen med tre annonser i Göteborgs-Posten. Tanken var att få folk i Göteborg (och alla andra som kommer till kalaset) ordentligt taggade inför tisdagen. Jag har skrivit annonserna, och du får gärna säga vad du tycker.

 

image192
Annonser för Göteborgs kulturkalas (publicerade i Göteborgs-Posten söndag 12/8 och måndag 13/8)


Förresten…

Här är mina tre detta-tänker-jag-inte-missa-under-kalaset:
1) Du levande – Sverigepremiär för Roy Anderssons nya film (Royal, lördag 20.00)
2) Anna Ternheim – magisk sångerska (Lilla Bommen, lördag 22.45)
3) Sofia Karlsson – minst lika magisk sångerska (Kungstorget, torsdag 20.00)


* Jag vill på inget sätt ta åt mig hela äran/ansvaret. Christian Wetter har varit copywriter på större delen av kampanjen för Göteborgs kulturkalas.