Nyttigt, men krångligt

image200
Går det att säga enklare?

I mars 2007 lanserade på 7-Eleven konceptet The Good Food, som bygger på ett brett utbud av snabb och bra mat med hälsosamma alternativ. Med en kampanj på utomhustavlor vill man få folk att springa till på-hörnet-butiken och köpa sig en wok eller haloumisallad. Tanken är god, priset (65 kronor) kan diskuteras, men oavsett tycker jag att man säger det man vill säga på ett alldeles för krångligt sätt. Tolv ord på fyra rader kan inte ens vara i närheten av optimalt för ett budskap som en halvstressad människa ägnar max en sekund (om ens en blick). Dessutom känns det omständligt. Bakom kampanjen står reklambyrån Stenström Red Cell.

Copyn
Bevis på att goda färdigrätter kan vara nyttiga finns precis runt hörnet.

Nu du:
Hur hade du valt att skriva rubriken? Hur många ord behöver du?