Svara rätt på mina frågor – ta med familjen till Rom

image190

Är du en baddare på svensk, norsk och italiensk kultur? Kan du en gnutta om glass, och har järnkoll på underverk? Bra, då krävs det bara att du är snabb som attan för att också ha chansen att vinna en resa för hela familjen till Italien (värd 25 000 kronor). Skandinaviens största glasstillverkare – Diplom-Is – gör en kampanj för fyra av sina gräddglassmaker och har skapat en kampanjsajt med rasande snabb frågesport. Som copywriter fick jag i uppdrag att klura ut och formulera de 100 frågor som skulle komma att användas i tävlingen. Självklart ett kul uppdrag, som krävde faktaletande och rätt-nivå-balanserande.

Tävlingen hittar du på www.tavling.diplom-is.se. Du kan svara på mina frågor till och med den 31 oktober. Lycka till!

(Skryt gärna med ditt high-score i kommentarerna.)