Nyfiken på vad mina arbetskamrater gör på jobbet?

image216

Vi jobbar såklart. Och tänker och sliter och svettas. Ut kommer kampanjer, filmer, tävlingar och lanseringsevent. Och vi är extremt stolta över vad vi presterar för och tillsammans med våra kunder. Det vill vi berätta om på byråns hemsida. Jag skriver texterna. Och du får mer än gärna säga vad du tycker.

Kika in hos Valentin&Byhr.

***

Vilka andra reklambyråer brukar du då och då kolla in? Jag håller åkestam.holst, Ruth och Pool högt.3 svar till “Nyfiken på vad mina arbetskamrater gör på jobbet?”

 1. Fredrik R skriver:

  Snyggt, Mattias.
   
  En annan sak: Kommer det någon ny copyintervju snart? Och mer reklamhistoria? Väntar med spänning. 🙂

 2. Mattias skriver:

  Svar: Det kommer en copyintervju under hösten, det är ett som är helt säkert. Jag kommer träffa Björn Schumacher i slutet av oktober. Men dessförinnan kommer jag nu i veckan att träffa Per-Robert Öhlin, som har skrivit Fuck logic.
  Och reklamhistorien, ja. Den kom av sig tyvärr. Men den finns i mitt huvud. Snart kommer 60-talet.

 3. Fredo skriver:

  Kanoners Mattias. Det känns så trevligt när du presenterar er och övriga jobb för den delen. Ibland önskar jag att jag bodde i Götet. Livet skulle vara så mycket bättre då ; )