Willys: Tack för väckarklockan, NT!

image228
Är du trött på annonser, där Willys berättar att de har lägst priser? Här är honung för din själ. När Norrköpings Tidningar (NT) jämförde priset på 35 matvaror kom de fram till att Willys inte hade det lägsta. Det förtjänade en annons. Vi på Valentin&Byhr skapade den. Och du vill säkert tycka till.

Copyn
Rubrik: Tack för väckarklockan, NT!

Häromdagen hände någonting ovanligt. Willys vann inte prisjämförelsen i Norrköpings Tidningar. Det svider eftersom vi vet att vi – och ingen annan – erbjuder Sveriges billigaste matkasse. Vi vet eftersom vi själva varje månad gör egna prisgranskningar (med över 1200 varor!). Ändå ser vi den här undersökningen som en väckarklocka, som gör oss ännu piggare på att alltid leva upp till vårt löfte.

Arbetsgruppen
Reklambyrå: Valentin&Byhr
Art director: Magnus Tengby
Copywriter: Mattias Åkerberg
Original: Annika Moberg
Operativ projektledare: Renée Lundbäck