Blixtar och dunder, magiska under i Diggiloo-parken

image239

Blanda schlager och svensk sommar. Skaka. Fyll upp med folkparker. Garnera med solsken och mycket folk. Där har du familjeshowen Diggiloo. I sommar samlar Lasse Holm för sjätte året i rad landets vassaste showartister och åker ut på turné. I somras lockade Diggiloo 100 000 besökare och utsågs till årets sommarkonsert av den jublade kvällspressen. Den 27 november släpps biljetterna till sommarkonserterna 2008. Redan nu kan du kliva in i Diggiloo-parken på www.diggiloo.com och läsa om sommarens artister, lyssna på och se guldkornen från tidigare turnéer och diskutera stjärnsmällarna med andra schlagertokiga. Valentin&Byhr har skapat sajten på uppdrag av Krall Entertainment.

Arbetsgruppen
Art director: Alexander Kristoffersson
Copywriter: Mattias Åkerberg
Webbproducent: Johan Börjesson
Projektledare: Therese Hagersjö
Digital retusch: Tobias Hellström
3D: Jörgen Bengtsson

Nå?