Vill du bli min arbetskompis?

Det är inte varje dag som en svensk reklambyrå går ut och söker sju nya medarbetare (på riktigt!). Men i dag är en sådan dag. För just nu går det som tåget på den byrå där jag arbetar, och vi behöver fler folk ombord. Kanske är du en av dem? Vi söker copywriter, art director, grafisk formgivare, operativ projektledare, pr-person, flashutvecklare och interaktiv designer.

www.valentin.se/jobb kan du läsa mer om tjänsterna och hur du söker.13 svar till “Vill du bli min arbetskompis?”

 1. Nathalie skriver:

  Inget behov av praktikanter, mellan april-juni 2008? Hör gärna av dig isf.

 2. Mattias skriver:

  Hör av dig med en ansökan i februari-mars.

 3. Nathalie skriver:

  Det ska jag absolut göra! Tror dock att jag vill ha klart vart jag ska vara ganska fort, så jag inte står utan plats när det är dags. Men jag kommer höra av mig, helt klart. Tack för hjälpen!

 4. André skriver:

  Är inte tillräckligt erfaren (som så många gånger förr). Annars hade jag sökt.

 5. Fredrik R skriver:

  André: Inte jag heller, men det skadar aldrig att försöka.

 6. André skriver:

  Sant. Det skadar inte. Men det ger mig inte jobbet heller så det känns meningslöst.

 7. Fredrik R skriver:

  André: Jag har flera gånger fått höra att ”det var en kille inne häromdagen som jobbat som copy i flera år, och din mapp är mycket bättre”. Erfarenhet är alltså inte allt. Visserligen har jag inte fått jobb än, men förr eller senare kommer det.

  Tänk om Grekland hade resonerat som du inför fotbolls-EM 2004. Kom igen nu! 🙂

 8. André skriver:

  Jag har inte ens en mapp. Grekland resonerade som jag gjorde men hade ett jävla flyt.

  Det är det jag hoppas på. ;D

 9. Fredrik R skriver:

  Grekland hade säkert inte heller någon mapp. Kör hårt.

 10. Anonym skriver:

  det närmsta grekland kommer en mapp är den legendariska orienteraren pappas mappaloupoulus

 11. Jack H skriver:

  Gör som de gamla grekerna. Starta egen reklambyrå istället för att tigga om jobb.

 12. Louise skriver:

  Jag visste inte att även de gamla grekerna hade reklambyråer. Men du har rätt Jack, jag skulle inte ha något emot att starta eget, om de var med rätt personer.

 13. Eva Kihlström skriver:

  Jag har gjort som de gamla grekerna – startat eget – men alldeles ensam. Eftersom jag inte kan leva på de uppdrag jag tjatar mig till, söker jag även annat inom pendlingsavstånd eller på distans. Söker och söker, men det är så många andra som snor intervjuerna… Men ”gutta cavat lapidem” som de gamla ROMARNA sa: Droppen urholkar stenen. Till dess, om någon har något käckt förslag eller vill samarbeta, så hör av er! Jag finns i östra Skaraborg.