Båtmässan med nya vattensmaker (del 2)

image273
L-wrap i Metro (Göteborg) fredagen den 1 februari 2008. "Idag hittar du de viktigaste nyheterna på baksidan." Klicka för att se annonsen i större storlek.

Just nu är det grått i Göteborg. Träden är kala och hällregnet ihållande. Och det blåser. Alla med självbevarelsedrift unnar sig att drömma sig bort. Till vågstänk och ljumma sommarvindar. På Båtmässan samlas ivriga båtdrömmare. Också den som läser Metro eller Göteborgs-Posten fick sig i helgen en släng av sommaren. Det bjuder jag på.

Copyn
Rubrik: Nu är sommaren här.

Imorgon öppnar Båtmässan och bjuder på fler smaker än någonsin. Många av årets båtar har aldrig tidigare visats i Sverige. En annan nyhet är utställningshallen för dig som inte är särskilt haj på båtar, men som är sugen på ljumma vindar och vågstänk. Här kan du ställa stora, små och dumma frågor om livet på sjön – utan att känna dig korkad. Och du som brukar gå på Båtmässan kan vant kryssa fram mellan över 500 segel- och motorbåtar. Under nio dagar samlas vi alla – fantaster och alggröna – och möter sommaren på Svenska Mässan. Kom hit du också!

image272
Annons (helsida) i Göteborgs-Posten lördagen den 2 februari 2008.

Nu: Kritik, tack (negativ eller positiv, men gärna konstruktiv)!

***

Läs också
Båtmässan med nya vattensmaker (del 1)