Copypanelen: Här är laguppställningenIntresset och entusiasmen kring Copypanelen kan – utan att överdriva – beskrivas som stor. Många tillfrågade tackade ja omedelbart, andra hörde av sig och frågade om de fick vara med. De fick de såklart.

Urvalet
Jag har inte försökt att skapa en elitpanel. Ändå är många av landets duktigaste reklamskribenter med. Säkert några av de hungrigaste också. Och de mest åsiktsstinna. Många arbetar i Stockholm eller Göteborg. Många är män. Men inte alla. Många röster kommer förhoppningsvis att ge en bredare bild av branschen.

Här är Copypanelen (i bokstavsordning)
Hanna Björk, Åkestam Holst, Stockholm
Linda Börjesson, Farfar, Stockholm
Johan Brink, Hundra, Göteborg
Pontus Caresten, Mecka, Borås
Niclas Carlsson, King, Stockholm

Johan Dannemann, Ruth, Stockholm
Ulrika Good, Goss, Göteborg
Niclas Hallgren, ANR, Göteborg
Rolf Harju, Clara, Karlstad
Jenny Åberg Hüttner, Pool, Stockholm

Magnus Jakobsson, DDB Stockholm
Ulrika Kukulska, Grand, Stockholm
Olle Nordell, ANR, Stockholm
Ola Obrant Andreasson, The Fan Club, Malmö
Fredrik Olsson, Miami, Göteborg

David Orlic, Garbergs, Stockholm
Patrik Spång, Jerlov, Göteborg
Anna Qvennerstedt, Forsman & Bodenfors, Stockholm
Daniel Vaccino, SWE, Stockholm
Patrick Westerberg, BerntzonBylund, Stockholm

Upplägget
Inom kort kommer Copypanelen att presentera sig närmare. Och strax efter inom kort kommer frågorna att börja rulla. Alla kommer inte att svara samtidigt eller i mun på varandra. Men många kommer att få komma till tals. Och förhoppningsvis kommer du att lära dig mycket nytt och givande och intressant. Välkommen med på resan.

Vad tycker du om uppställningen och upplägget?