Grandpassage: Mer än en gång.


Foto: Malin Augustsson

Mellan Kungsgatan – Göteborgs kanske mest slätstrukna stråk – och Vallgatan (där jag arbetar) ligger Grandpassage. Det är en genomgång, en liten galleria med parfymeri, skoaffär, jeansaffär och espressobar. Den är ingenting märkvärdigt egentligen, men de marknadsför sig med fyra fyndiga ord som gör att jag stannar till. Det står: Mer än en gång.

Vad tycker du: bu eller bra?6 svar till “Grandpassage: Mer än en gång.”

 1. lord Fredruk skriver:

  Bra säger jag. Kanske väl göttebosskt för vissa fiskpinnar, men faktiskt med en relevant extrabotten. Det vet alla som gått genom gången.

 2. Ulrika Good skriver:

  Det var småkul, men det var egentligen inte det jag skulle säga. Jag tänkte länka till inlägget där copypanelen presenterar sig, men det verkar vara något fel på permalinken (det går inte heller att kommentera).

 3. Fredrik R skriver:

  Tycker också att det är småkul. Däremot stör jag mig lite på själva namnet. Varje gång jag ser skylten tänker jag för en sekund att det fallit bort ett N på slutet.

  En helt annan sak: Totalt oreklamig som jag är använder jag både PC och Internet Explorer. Då hamnar det som borde vara vänsterspalten i din blogg istället längst ner på sidan. Går det att fixa?

 4. Kålle skriver:

  ”Mer än en gång” stämmer ju väldigt bra med tanke på taftologin som blir med både skylt och reklambanner. 🙂

 5. Pontus skriver:

  Tummen upp från mig.

  En pay-off som sätter sig fint och återspeglar passagen på relevant sätt.

 6. Mattias skriver:

  Ulrika Good: Tack för att du uppmärksammade detta. Nu har jag sett till att felet är fixat. Det går fint att både länka och kommentera.

  Fredrik R: Tyvärr verkar Explorer-felet vara svårare att fixa.

  Hej från Mattias (som sitter på ett hotellrum i italienska Lecco och blickar ut över skärmen och den sagolikt vackra Lago di Como).