Onödig och underbar – nu kommer Filter #2

" ‘Filter är ett magasin som absolut inte behövs’. Det är PRECIS det jag gillar med Filter! Dagstidningar behövs, Fokus behövs och jag läser dem för att de innehåller saker som är bra att veta, men jag njuter inte. Jag känner inte. Tack som fan för ett så totalt ONÖDIGT och UNDERBART magasin." (insändare i Filter #2)

Idag landar magasinet Filter med sitt andra nummer i alla välsorterade tidningsbutiker. Många är vi som lade vantarna på premiärnumret; tidningen sålde slut lite här och var. Uppföljaren är finslipad och fullknökad med intressant stoff. Det lär bli en fin vän i hängmattan i sommar.

Ur innehållet #2
– "Min skräck är att sluta vara nyfiken" – möte med Marina Schiptjenko
– Sista dansen? – reportage om Hultsfredsfestivalens kamp för överlevnad
– Därför var jordgubbarna bättre förr
– Så blev tjurrusningen i Pamplona en svensk tradition

Dessutom: möten med Stellan Skarsgård, Anders Lundin, Kerstin Brunnberg, Maria Blom, Ella Bohlin, Rob Halford och Denise Rudberg.

Nästa Filter – #3 – finns ute den 22 juli.