Att komma till jobbet ska vara en schlager

Och det är det allt som oftast. Särskilt i lördags (nä, jag brukar inte jobba på lördagar). Efter månader av förberedelse – både kreativt och musikaliskt – hade över 9000 åskådare samlats för Diggiloo-premiär i Ronneby Brunnspark. Måns Zelmerlöw, Linda Bengtzing, Molly Sandén, Nanne Grönvall, Lotta Engberg och Lasse Holm stod på scenen. Och vi i arbetsgruppen på Valentin&Byhr fanns på plats för att se och uppleva schlagershowen. Och vilken show det blev! Tre timmar sprakande schlagerpopurri med fyrverkerifinal. Och stående ovationer när Måns framförde pampiga ”Et maintenant”. Efteråt blev det champagne och sen efterfest med alla inblandade. Med andra ord: en helt vanlig dag på jobbet.


Från vänster: Johan Börjesson (webbproducent), Mattias Åkerberg (copywriter), Shohreh Zare (produktionsledare), Alexander Kristoffersson (art director) och Magnus Tengby (creative director).

***

Inför sommarturnén har vi marknadsfört Diggiloo på bred front. Framför allt genom webbplatsen, bloggen, annonser och showprogram.

Är din arbetsdag också som en schlager ibland? Berätta.