Fysiken: Hos oss får du träningsvärk i hela kroppen

Fysiken erbjuder göteborgarna träning. Mycket träning. Den främsta målgruppen är studenter, men erbjudandet riktar sig till många fler än så. Med över hundra aktiviteter på programmet rullar Fysiken ut sin höstkampanj. Tre spännande nyheter och lika dagar med prova-på-träning ska marknadsföras. Men viktigast av allt: den oslagbara bredden. Ingen annan träningsanläggning i Göteborg fyller schemat med fler programpunkter, allt från gym och aerobics till yoga och taekwondo.

Kampanjen innefattar utomhusreklam, spårvagnsreklam, radio och dagspressannonser.

Copyn

Hos oss får du träningsvärk i hela kroppen.


208 muskler på ett ställe.


Alla muskler vill bli starka.

Vi som gjorde det
Reklambyrå: Valentin&Byhr
Art director: Mari Jansson
Copywriter: Mattias Åkerberg
Operativ projektledare: Ann McManus
Grafisk formgivare: Pernilla Åberg

Du har åsikter. Shoot!