Atna är hermelinen bland byråkatterna

”Jag tror att om två år har du betalat en miljon till oss, vi har haft sjuhundra möten och vi har ändrat din logga – pyttelite.”

Webb-Johan skickade ett mejl. ”Bästa svenska reklambyråhemsidan jag sett”. Länken ledde till reklambyrån Atna på Kåkbrinken i Gamla Stan. Man har låtit stå-upp-komikern Kristoffer Appelquist ta hand om hela byråpresentationen – och som han gör det! Hans snack om kreativitet, Forsman & Bodenström och förortsvindarna på Riddargatan är så fantastiskt befriande att man inte kan låta bli att skratta. En rak höger på reklambranschen, följd av en blixtsnabb slagserie. 8… 9… 10… knockout.


Atna har bland annat gjort årsredovisningen för produktionsbolaget Zodiak. Lysande.

Om det här sätter Atna på kartan? Jag tror det. Men lockar det kunder? Jag är tveksam.
Vad tror du?